Já jsem taky zkoušela pozorovat přesně kde se peníze vypaří,platím spíš hotově,ale nikdy jsem to dlouho nevydržela,maximálně tak týden a konec... Ach jo,ale mám 2 středoškoláky,tak ty peníze doslova letí,to je jasné,syn hodně sportuje,dcera ráda jezdí s kamarádkama po obchodech ...ani ne na nákupy,spíš kafíčka,dobrotky a taaak
Taky učebnice,sešity,jízdné do školy,účty za telefony,koncerty,nová kytara,antikoncepce pro dceru

.....a tak...vždycky se musím usmát pod vousy,když si maminy na mateřské stěžují,že jsou plíny drahé...holky..ještě neví co je čeká za finanční masakr,až děti vyrostou

...vždyť ty děti mají ty plíny jen na pár měsíců...to se snad dá nějak vydržet.Já měla mateřskou nějakých 2800,-Kč a plína stála 6-8 Kč.....z čehož vyplívá,že moje děti byli od 1 roku přes den bez plín a asi od 1,5 roku i v noci---prostě jsem na to neměla,tak jsem si je naučila..ono se to dá....ale dnešní maminy nemají tolik času na děti,zdržují je počítace a jiné vymoženosti,do cukrárny ani po mateřských dávkách nechodím..kolik je tam mamin i s kočárky a řvoucími a lítajícími dětmi....já jsem s dětmi v cukrárně asi nikdy nebyla...chodily jsme spíše na hřiště nebo jsme se scházely s kámoškama---byli jsme 4 a střídali jsme se,pokaždé scuka u jedné-nebylo to špatné.N

evím co dítěti přináší lítání po cukrárně