Verča píše:Mám doma vlastní pracovnu, původně to měl být průchozí pokoj a nakonec jsme z toho udělali chodbu a místo na pracovnu.
Prozatím to mám oddělené záclonovým závěsem rozděleným na svislé pásy, tak aby se dal zatáhnout a na chodbě zůstalo světlo.
Bráška mi udělal na míru pracovní stůl do tvaru "U". Je z dřevotřískové tabule silné 2 cm a jen okraje má zdvojené, aby to tvořilo dojem silné desky.
Je připevněný na konzolách a na 3 nožičkách, tak aby byla co největší variabilnost pro sezení.
V policích mám asi 15 šanonů na dokumenty k domu, pracovní věci, úvěr, atd., taky tam mám plastové šuplíky, kde třídím různé věci pro další zařazení. Pod pracovní deskou mám další police na šanony a krabice s neaktuálními věcmi. Na stěně mi visí velká nástěnka, kam připínám složenky na zaplacení a různé poznámky, na které bych jinak zapomněla.
Na celé chodbě máme dlažbu a v pracovně je přes to položen jen obyčejný levný koberec, kvůli židli na kolečkách
Pracovna je velká asi 1,5x3 m.
Dříve jsem měla věci v pokoji u pracovního stolu. Takto mám vše pohromadě a když třeba přijde pošta, hodím to do pracovny na tak jednou za týden to vše třídím, platím složenky a tak.