tipy, které se dají využít v různých místnostech. Jak se co vyčistí, organizace věcí nebo úklidových prací a podobně. Dotazy na čistící prostředky nebo pomůcky.
Vsimla jsme si, ze jste se uz o mopu bavili, ale byl spis na plovouci podlahy. Jaky mate mop na dlazby? Nebo smes podlah...budu s tim vytirat cely dum. Hlavne kvalitni, co mnoho vydrzi a take super vysledek. Vite o necem Dekuji
Já mám Spontex a jsem docela spokojená, - nemám ale srovnání s ničím jiným. Akorát mamka měla takový ten obyčejný střapec na tyči s kýblem a ten se mi teda nelíbil, to jen namočilo podlahu a nic z toho.
Taky mám Spontex. Dá se koupit několik tipů návleků a na dlažbu je extra jeden s takovými drsnějšími pruhy. Zkoušela jsem i s těma šňůrkama i s třásněma a to se vytřít nic nedá. Aspoň mě to nejde.
Já mám ten otočný, co běžel letos v TV reklamě, ale ne od té firmy, ale od své EKO drogerie, jsem s ním velmi spokojená, do té doby jsem lezla po čtyřech s hadrem.
moje bejvalá šéfová používá ten profi od leifheitu, s vědrem co má takový to nášlapný ždímání, a nemůže si ho vynachválit. maj óbr barák, bětšinou dlažby. ten leifheit právě dělá ty návleky na mopy na různý typy podlah, i pro dlažbu.