No holky,
já jsem na to taky zvědavá. Naši si koupili karavan, je super. A můžu ho řídit i já.Je jen takový malinkatý. Jenže, když jsem si spočetla v českých kempech cenu za karavan, auto, přípojku atd,...tak je to skoro cena jako v pensionu nebo chatce. Ale zase třeba do Chorvatska bude super

Takže plán je zkusit šetřit. Pokud to tedy půjde

a pak podle peněz uvidíme. Letos jsme byli na Šumavě na týden pro celou rodinku i s jídlem za necelé 3000 (DF - státní zaměstnanec), ale to už se asi nepoštěstí. Také mě moc nadchlo to stanování, tak uvidíme. Oliver teď nastupuje do brusličky, takže inance byli potřeba dávat jinde a to bych chtěla ještě lyže, ale.....uvidíme.
Jinak dovča u moře 1x za 3 roky, se mi zdá (teď) tak akorát. Myslím si, že je škoda, že spousta dětí zná ve světě kde co, ale třeba v životě nebyli v Koněpruských jeskyních, nebo na Macoše atd,...protože ČR je mooc krásná

. Můj DF byl poprvé pod stanem až se mnou, tedy ve svých 25 letech. Tak jsem si říkala, že teda své děti budu vést k přírodě. Vůbec já holka z vesnice a on kluk od paneláků, tím nemám nic proti panelákům, určo je to ve výchově. A o tom, co kdo preferuje. Ale je vtipné, když si třeba se mnou poprvé v zoo v Olomouci hladil kozu