Sel píše:Kdysi dávno se v papírnictví dal koupit sešitek, domácí hospodaření, už tam byly předepsané kolonky, to mi hodně vyhovovalo.
K účtům: soukromý,společný účet máme už 25 let u Spořitelny, typické sporožiro. Podnikatelský mám u mBank, kde nejsou žádné poplatky, jedině výběr je za 6 Kč z jakéhokoliv bankomatu, pokud tedy nezaplatím kartou 4000 měs, pak je i výběr zdarma. Zcela vážně uvažuju, že i ten soukromý převedu, protože poplatky jsou nehorázné a nemíním vyhazovat svoje peníze jen tak do luftu.
SIPO-myslím, že se zřizuje na poště.
treperenda píše:Holky prosím vás vysvětlete mi, na co ale ty tabulky ptřebujete? Myslím tu otázku vážně, já to fakt nechápu. Nám když přijde výplata, tak vezmu papír, napíšu kolik přišlo, kolik musíme zaplatit na pravidelné platby. Zbytek roztrkám do krabiček - benzin, jídlo, školy, oblečení, ... atd a hotovo. ještě se snažím trochu si připsat, za co se to utratilo, ale to už mi nepřijde tak důležité. prostě kupuju jen nutné věci. Představa, že bych tohel všechno měla ještě vést v počítači, mě děsí. Z jaého důvodu to děláte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník