Já vařím pomalu denně jak pominutá teď, v souhrnu co si vybavím za poslední dny, tak jsme měli sladké knedlíky, kuře na paprice, rozlítané ptáčky, dnes přiveze tchýně guláš, zítra chci péct kuře s kaší, protože dh odlítá a chce něco lehčího, aby nevrhnul v letadle, kdyby náhodou

A nechce rejži, protože tu teď bude jíst celej měsíc

Takže snad teď u té plotny budu stát méně, nebudu muset vařit pro nás oba, teď navíc jsou děti celý týden marod doma, tak jsem vyloženě musela pro všechny, snad si teď budu moct dělat jen rychlovky pro sebe do práce, eventuelně když tu bude spát třeba ségra, udělám oběd i pro ní, ale nebudu to přehánět s nějakým vyvařováním. Krom teda přespříštího týdne, kdy máme jarní prázdniny a já dovolenou, tak teda pro sebe a děti budu muset vařit, a nejspíš tu bude spát i sestřenka s dětmi, pak kámoška s dětmi a občas se tu někdo vystřídá, když budem zdraví, abychom využili toho, že oni jsou na mateřské a já nemusím do práce, takže to asi vyvařovat trochu budu no, ale jinak doufá, že si za ten měsíc odpočinu od plotny apsoň z poloviny. Nevadí mi teda to vaření, vadí mi to VYMÝŠLET, co mám pořád vařit.