zizi..možná je to tím,že jsou to kamarádky,se kterými nemáš moc společného...taky mám někdy ten pocit,že když mluvím..ani ne s kamarádkou,ale třeba s kolegyní,která řeší problémy své,že někdo z nás dvou je z jiné planety.Myslím,že hodně záleží na způsobu života,co žije..
Třeba jedna kolegyně má 36 let má 5 let.syna..bydlí u rodičů,s otcem dítěte se stýká,ale nebydkí spolu a ta teda řeší věci....o dítě se strará z 80% babička,kolegyně jen řeší aby kluk měl k teplákům adidas i bundičku adidas,nákupy,vaření a praní to asi nezná...a když se mě ptala kam s malým na dovolenou,dala jsem jí pár tipů ,ale nic jí nebylo dobré,bylo to drahé nebo to malého nebaví...no co jí mám na to říct??ať teda s tím rozežraným Michaelem sedí radši doma???

..tady nemá auto a furt si stěžuje,že nemá auto

....tak mám chuť se jí někdy zeptat kde jsou všechny peníze co v životě vydělala,když nemá ani byt ani dům ani auto ani nic..pracuje tolik let a všechno utratí za hadry,za kosmetiku a jiné pí...ny.Když měl malý 9 měsíců,frkla ho matce a vrátila se do práce,proti tomu nic,když to někomu tak vyhovuje-prosím.....,ale kde je ta mateřská co brala víc než 2 roky ještě je svému platu???To by už to auto mohla mít,ale prostě nemá......
to je zizi jen jeden příklad,možná tě kamarádky nebaví,mají své problémy,ty zase své,každý žijete své životy,jedete si po své linii....Ale i mé kamarádky jsou určitě stejné jako tvé,musíte si najít aspoň nějaké témata co máte společné...jinak nevím...a bez kamarádů taky špatně,občas je člověk potřebuje...
samozřejmě kamarádka co chová kočky a pořád o nich mluví tě nudí,když tě kočky neberou...stejně tak kamarádka,co má děti 3 a 4 roky a valí na tebe jejich historky tě nemusí bavit,když ty máš doma středoškoláka a vysokoškoláka.