Stránka 1 z 1

Zavarovani v troube

PříspěvekNapsal: 0, 15. červenec, 2011, 2:03 pm
od adriana
Zaujali me vase prispevky a tomto zpusobu zavarovani. Prosim pridejte podrobnosti, hlavne cas a teplotu, zavaruju merunky. Diky predem vsem.

Re: Zavarovani v troube

PříspěvekNapsal: 0, 15. červenec, 2011, 3:21 pm
od Martina
Já jsem k troubě z Mory dostala receptář a tam je o zavařování toto:

Režim horský vzduch s ventilátorem:

okurky: 150 stupňů po dobu 40-45 minut, ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 minut. Poloha roštu 1 (dole), na roštu pekáč, v pekáči 1/2 vody.
ovoce: 150 stupňů po dobu 30-35 minut, ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 minut. Poloha roštu 1 (dole), na roštu pekáč, v pekáči 1/2 vody.

režim horní a dolní topné těleso:

okurky: 170 stupňů po dobu 60 minut, ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 minut. Poloha roštu 1 (dole), na roštu pekáč, v pekáči 1/2 vody.
ovoce: 170 stupňů po dobu 45-50 minut, ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 minut. Poloha roštu 1 (dole), na roštu pekáč, v pekáči 1/2 vody.

Re: Zavarovani v troube

PříspěvekNapsal: 0, 20. červenec, 2011, 8:31 am
od Martina
Ještě jsem našla tento odkaz na zavařování v troubě - je ale jen pro sklenice na šroubící uzávěr.

http://bucifousek.webgarden.cz/zavareni ... sne-2.html