od Slávinka » 0, 7. leden, 2012, 9:35 pm
Mamon - taky používám Medium (na koupelny a záchody) a jsem hodně spokojená. Kupuju si 3l kanystřík a ředím do lahve s rozprašovačem. Zkoušela jsem toho od nich víc. Celestýna (na nádobí) a Jasněnka (na skla, zrcadla) jsou taky dobré. Troubelín (na trouby a sporáky) se mi moc neosvědčil. Prášek na praní Permon, na to jsem neměla nervy - je tam hodně složek a z těch složek si každý vybere to vhodné na zrovna prané prádlo, namíchá si to do kelímku a pak hodí do bubnu. Myšlenka dobrá, ale na to jsem já moc líná, takže jsem přešla na Ecover. Objednávám si z něj jen složku Permon B (bělidlo a percarbonát - to je "bělidlo"na barevné prádlo) a pak Permon D - odstraňovač mastných skvrn. A používám to na fleky, co nejdou vyprat, tak to nastříkám Déčkem, v ruce promnu a podle barvy oblečení na to nasypu bělidlo, nechám namočené přes noc v lavoru a ráno hodím do pračky. Většina fleků se vypere. I těch, co se nevypraly s nějakým podobným prostředkem (Vanish, Flekíto apod.) To je fakt dobrý. Vypralo to třeba i nastrouhané jablko - a to už je co říct. Jo a ještě mají dobré "kuličky" do podpaží (deodorant).
Nic nestíhám a proto jsem tu zpět