hovězí vývar-tmavý a čirý

Mít jídelníček je důležité. Když ho budeme mít, bude se nám snadněji nakupovat, pravděpodobně utratíme méně peněz a v půl sedmé večer nebudeme v panice koukat do prázdné lednice, a pak hledat číslo do pizzerie. Možná, že zase budeme stolovat všichni společně. Neuslyšíte "já ještě nemám hlad, to mi nechutná, já si pak něco vezmu."

PRO KAŽDÝ RECEPT PROSÍM ZAKLÁDEJTE NOVÉ TÉMA.

Re: hovězí vývar-tmavý a čirý

Příspěvekod treperenda » 0, 7. srpen, 2014, 12:12 am

No tak za to můžou Rusáci, to je Malvi jasný!!!!! :mrgreen:
Miluju hubnutí a ploché břicho.
treperenda
 
Příspěvky: 1764
Registrován: 0, 22. říjen, 2010, 10:18 am
Bydliště: Lont u Brna :o)

Re: hovězí vývar-tmavý a čirý

Příspěvekod jupijaaa » 0, 7. srpen, 2014, 7:23 am

malvíííí..tak to mě hodně mrzí :cray: :cray: :cray: :cray: ,ale myslím,že na vývaru nic není,prostě to tam dáš a už si toho nevšímáš,jen upravíš sporák tak,ať to pomalu táhne...přečetla jsem si tvůj příspěvek 2x ...a...maso by jsi asi neměla opékat,tím se Ti "zavře" a šťáva zůstane uvnitř...tak se dělají steaky a když je maso přímo jako hlavní jídlo..a chceš,aby bylo chutné a šťavnaté...u vývaru jde spíš o to dostat chuť masa do té polévky..proto se dává i maso do studené vody....jinak nevím,nic jiného mě nenapadá :cray: :cray: ...manžel opéká jen kosti a to proto,že je chlap a potřebuje to mít extra....viděl to někde v TV u Pohlraicha nebo tak něco..ty ses na ty opečené kosti měla vybodnout.....škoda práce,škoda peněz :cray: mrzí mě to. :blush2:
Obě dvě nemůžeme vypadat dobře,....buď já nebo domácnost !!! :D
Uživatelský avatar
jupijaaa
 
Příspěvky: 620
Registrován: 0, 3. květen, 2014, 10:19 am

Re: hovězí vývar-tmavý a čirý

Příspěvekod Malvína » 0, 7. srpen, 2014, 11:10 am

Jupi děkuju, ale to se stává, já su prostě taková šikovná kuchařka :lol: - a to se stalo na konci července, ještě před tvým receptem, to není tak, že by se mi nepovedl tvůj recept nebooooj. :thank_you:
Všechno je tak, jak má být.
Uživatelský avatar
Malvína
 
Příspěvky: 1324
Registrován: 0, 29. říjen, 2008, 10:05 am

Re: hovězí vývar-tmavý a čirý

Příspěvekod jupijaaa » 0, 7. srpen, 2014, 2:08 pm

:) No malvíí,já měla skoro výčitky,že jsem ti blbě poradila....asi to musíš zkusit znovu,nenechat se zvyklat neúspěchm..i já mám někdy kuchařské dny,že mám i kuřecí maso tuhé jako podešev..většinou čím víc mi na tom záleží,aby to bylo dobré /návštěva a tak/ tak tím je to horší... :beg: :beg: :beg: :beg:
Obě dvě nemůžeme vypadat dobře,....buď já nebo domácnost !!! :D
Uživatelský avatar
jupijaaa
 
Příspěvky: 620
Registrován: 0, 3. květen, 2014, 10:19 am

Re: hovězí vývar-tmavý a čirý

Příspěvekod atevi » 0, 13. září, 2014, 8:59 am

Jupi- včera jsem dala táhnout vývar podle tvého návodu. Po obědě ti písnu jaký byl... :D
Uživatelský avatar
atevi
 
Příspěvky: 631
Registrován: 0, 18. leden, 2014, 9:48 am

Předchozí

Zpět na Jídelníček

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron