jak vykošťuju kuře-pro Alibu

Mít jídelníček je důležité. Když ho budeme mít, bude se nám snadněji nakupovat, pravděpodobně utratíme méně peněz a v půl sedmé večer nebudeme v panice koukat do prázdné lednice, a pak hledat číslo do pizzerie. Možná, že zase budeme stolovat všichni společně. Neuslyšíte "já ještě nemám hlad, to mi nechutná, já si pak něco vezmu."

PRO KAŽDÝ RECEPT PROSÍM ZAKLÁDEJTE NOVÉ TÉMA.

Re: jak vykošťuju kuře-pro Alibu

Příspěvekod Aliba » 0, 23. červenec, 2013, 8:49 pm

Holky, díky moc.
Já stahuju i na pečení, jelikož když se nechá kůže, tak všechno to koření zůstane na kůži - jenže krom mně nikdo u nás kůži nejí, tak to dělám bez ní.
DH je šťastnej, že je to s kořením. Už i naši si zvykli, protože byl vždy smutej, když kůži sundával.
Není nad upečený kuřátko v remosce.
Uživatelský avatar
Aliba
 
Příspěvky: 1387
Registrován: 0, 12. říjen, 2008, 3:27 pm
Bydliště: v nočníku

Re: jak vykošťuju kuře-pro Alibu

Příspěvekod betelgeuzz » 0, 30. červenec, 2013, 9:05 am

K porcování kuřete jsem se odhodlala nedávno, na vykostění jsem si ještě netroufla, třeba zkusím příště. Já ještě dělám to, že koupím rovnou 2 kuřata, naporcuju a z kůží udělám škvarky a ještě mám půl sklinky sádla.
betelgeuzz
 
Příspěvky: 92
Registrován: 0, 26. srpen, 2012, 9:13 pm

Re: jak vykošťuju kuře-pro Alibu

Příspěvekod baruska23 » 0, 31. červenec, 2013, 9:46 pm

Tady jsou odkazy z youtube, kdyby se to někomu hodilo.
Tenhle první je porcování:
http://www.youtube.com/watch?v=QCSDZSQs_n0
A druhý je vykošťování, třeba na roládu (k tomu jsem ještě něměla odvahu) a hned na začátku videa je ukázáné jak se dělají tzv. kuřecí lízátka z křídel. Ty dělám, protože normální křídla u nás nikdo moc nechce, zato tohle jo :s0527: . Když z nich sundám kůži, tak je dávám našim dvouletejm holkám na okusování, protože klasický pečený stehna jsou jim do ruky ještě moc velký. Peču normálně jako kuřecí stehna, jen dávám zhruba v polovině pečení, protože jsou rychleji.
http://www.youtube.com/watch?v=HED59690JCM

Bára
baruska23
 
Příspěvky: 3
Registrován: 0, 20. červenec, 2009, 4:08 pm

Předchozí

Zpět na Jídelníček

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron